Фирма ХАМЕКС ООД е основана през 1992 г. в гр. София.

Основен предмет на дейност на фирмата е представителство и търговия с продукти на водещи европейски производители на хладилна, климатична и индустриална автоматика, фреонови херметични компресори, горивна автоматика, инструменти и консумативи за изграждане, експлоатация, ремонт и поддръжка на хладилна и климатична техника.

ХАМЕКС ООД предлага хладилна, климатична и индустриална автоматика, фреонови херметични компресори, горивна автоматика и честотни преобразуватели, производство на DANFOSS A/S – Дания.

Специализирани инструменти, компоненти и консумативи необходими при монтаж, поддръжка и ремонт на хладилната и климатична техника. ХАМЕКС ООД в качеството на официален дилър за България от 2004 г., продава от склад и доставя по поръчка професионална гама ръчни инструменти, производство на WIGAM S.A – Италия.

Хладилни агенти (фреони), производство на фирма DUPONT – Холандия са част нашата търговска листа. Същите се предлагат в основните разновидности и типове сертифицирани за използване в повечето хладилни и климатични машини.

copyright © 2004-2016